NBCH 2021
www.nbchfinland.fi
WordPress 2021
Ulkoasun suunnittelu sekä tekninen toteutus Ypäjällä järjestettäville Pohjoismaiden ja Baltian mestaruuskilpailuihin (koulu-, para- ja esteratsastus). Myös valtaosa sivuston kuvista on ottamiani. Tekstisisällöstä vastasi Ypäjän Hevosopisto.
Kontrolleri.fi
WordPress 2021
E-Talouspalvelut / Kontrolleri sai uuden sivuston kesäkuussa 2021. Tekstisisällöstä vastasi Saara Salminen / Nominia Creative.
HYVÄ HOITO
 WordPress 2021

- Ilmeeseen toivottiin raikkautta
Sivuston tekstisisältö:
Saara Salminen / Nominia Creative 
JHK-Koneistus
WordPress 2021
Metallipajalle sopivaa ilmettä.
Tekstit: Saara Salminen / Nominia Creative
LEMMENKUJAN KOIRAPALVELUT
WordPress 2021

"Caston visuals teki meille ihanat nettisivut, suosittelen todella heidän palveluitaan, mikäli olette sivuja vailla itse!"
RENTOUTTAMO
WordPress 2021

”Nominia Creativen Saara ja Caston Visualsin Hanna, oli ehdottomasti itselleni paras valinta kotisivujeni tekijöiksi! Itselläni ei ollut kovin vahvaa ajatusta, että mitä kaikkea sieltä kotisivuilta pitäisi löytyä, tai millainen visuaalinen ilme olisi hyvä. Nekin ajatukset, joita itsellä oli, oli jotenkin vaikea pukea sanoiksi, mutta erinomaisesti nämä naiset sai ajatuksistani kiinni. Parin palaverin ja muutaman sähköpostin taktiikalla löytyi sopiva väri- ja kuvamaailma, sekä tietenkin Saaran mielikuvia herättävät tekstit, jotka hän koosti haastattelun pohjalta.
Hanna sai hienosti kiinni siitä ilmeestä, jota päässäni ajattelinkin. Ihana yllätys oli, kun hän oli itse piirtäny palvelukuvakkeissa olevat kuvat. Molemmat näistä naisista ovat sellaisia, joiden puoleen tulen kääntymään tulevaisuudessakin ja suosittelen ehdottomasti muillekin, jotka haluavat aivan uudet sivut, päivittää tekstit tai raikastaa jo käytössä olevan sivuston!”"
TANSSIKOULU INTO
WordPress 2021

"Lämmin, iso kiitos teille molemmille hienosta työstä. Sivut ovat ihanat, tykkään niistä todella paljon - ne ovat heittämällä kauneimmat, mitä olen tanssin, liikunnan ja kulttuurin saralla nähnyt! Vieläkin ihmettelen, miten hyvin sivuille on saatu poimittua ajatukseni sekä tanssikoulun ideologia ja hyvä henki. Projekti on ollut erittäin mukava, ja hyvällä yhteistyöllä saatiin paljon aikaan. Lukijoilta tulee paljon hyvää palautetta: selkeät sivut, kauniit värit ja kiva tunnelma, hienot ja tyylikkäät! Kiitos teille ”velhoille”!

Elina Keskitalo
Tanssinopettaja (AMK), tanssikoulun perustaja
Tanssikoulu Into"
RATSUTILA TANILA
WordPress 2021

Sivuille haluttiin hillitysti tekstiä. Kuvasin kuvat sivustolle kesällä 2020 sekä samalla pienen esittelyvideon.

Back to Top